Effektiv opvarmning med
Sportscreme

Vil du gerne opnå en optimal præstation under træning eller sport? Så kommer du ikke uden om opvarmning. Opvarmning er og bliver en uundgåelig forudsætning for enhver sportslig udfoldelse. Med SPORTSCREME kan du sikre din krop en effektiv og sund opvarmning. Gennem aktive ingredienser optimerer SPORTSCREME nemlig opvarmingsprocessen ved at støtte op om kroppens naturlige mekanismer. 

Hvad er opvarmning?

Opvarmning er betegnelsen for rolig og moderat aktivering af kroppen forud for en krævende fysisk aktivitet. Opvarmningen må ikke være udmattende, men skal derimod have en forberedende og klargørende virkning på kroppen. Når vi varmer op igangsætter kroppen nemlig forskellige processer, som er gunstige for den efterfølgende aktivitet.

Når det kommer til sport og træning, så er opvarmning af kroppen en essentiel forudsætning for, at vi kan yde vores allerbedste. Ved at varme op forbereder du din krop på den forestående aktivitet, hvilket ikke alene betyder, at din krop kan præstere mere, men også at risikoen for skader reduceres. Vigtigheden af opvarmning gør sig lige gældende uanset om du er professionel topatlet eller hverdagsmotionist.

Forbered dine muskler på aktivitet

Når man varmer kroppen op stiger kropstemperaturen, hvilket gør at kroppens muskulatur bliver mere elastisk og smidig. Den øgede elasticitet er med til at forebygge skader i både muskulatur og sener. Samtidig med at kropstemperaturen stiger, så produceres der også en større mængde ledvæske. Ledvæsken er med til at øge leddenes bevægelighed.

Vores muskler er afhængige af tilførsel af ilt og næring. Ilt og næring er musklernes brændstof og det der gør, at de kan præstere. Ilt og næring transporteres rundt til musklerne via blodet. Gennem opvarmningen bliver kroppens blodkar udvidet og dette fører til en større blodgennemstrømning. En øget blodforsyning til musklerne medfører en øget tilførsel af ilt og næring, og dermed giver den øgede blodgennemstrømning bedre forudsætninger, når det kommer til muskelaktivitet.

Opnå en mere effektiv opvarmning med Sportscreme

SPORTSCREME optimerer opvarmningsprocessen på naturlig vis. Med SPORTSCREME påført på de relevante muskelgrupper forud for opvarmningen vil du opnå en hurtigere og mere effektiv opvarmning af kroppen. De rene og aktive ingredienser aktiverer en øget blodtilførsel til musklerne og hermed støtter SPORTSCREME op om kroppens transport af ilt og næringsstoffer til muskulaturen.

Sportscreme indeholder det aktive stof mentol, som stimulerer en øget blodtilførsel til musklerne. Dette sikrer at musklerne får den optimale forsyning af ilt og næringsstoffer – med andre ord alt hvad den skal bruge, for at kunne yde den bedst mulige præstation.

Sådan anvender du Sportscreme

SPORTSCREME kan anvendes både forebyggende og behandlende i forbindelse med inflammatoriske tilstande.

Anvend SPORTSCREME på de udsatte muskler, led eller sener. Påfør cremen 2-3 gange dagligt for optimal effekt i en mængde, der matcher størrelsen af de berørte område. Massér SPORTSCREME ind i huden indtil cremen er helt absorberet.